Boulevard Scheveningen

Hotel Plato ligt op nog geen vijf minuten loopafstand van de boulevard in Scheveningen, waar je heerlijk kunt vertoeven en genieten van het strand en het uitzicht over de Noordzee.

Reserveer je hotel kamer, studio of appartement en geniet van de prachtige omgeving!

Westbroekpark

Op nog geen vier minuten lopen van het prachtige Westbroekpark. Het Westbroekpark is één van de mooiste parken van Den Haag. Het park heeft grote speelweiden, vijvers en watergangen. Door de losstaande boomgroepen en de schilderachtige doorkijkjes doet het denken aan een Engels park. In het Westbroekpark bloeien meer dan 300 verschillende rozen en er zijn zo’n 20.000 rozenstruiken. In het Westbroekpark is een Chinees wokrestaurant gevestigd en theesalon de Waterkant. Ook is het park de plek waar jaarlijks De Parade en diverse foodfestivals plaatsvinden.

Den Haag

Den Haag is niet alleen de Internationale stad van Vrede en Recht, maar ook stad van ambassades en ministeries, stad van cultuur en recreatie, stad van musea en attracties, stad van vele parken en natuurgebieden, stad van evenementen en muziek, maar Den Haag wordt ook de culinaire hoofdstad van Nederland genoemd. Met tram 09, die stopt voor de deur, bent u binnen tien minuten in het centrum van Den Haag. Den Haag is een oude stad met veel historie. Er staan veel monumenten, monumentale panden en herdenkingsmonumenten. Wat zeker een bezoekje waard is, is het Binnenhof (al eeuwenlang het centrum van de Hollandse en Nederlandse politiek), Het Lange Voorhout, de Haagse Passage (het oudste winkelcentrum van Nederland), het Vredespaleis en het Paleis Noordeinde. Den Haag heeft een hoogstaand aanbod van musea en prachtige tentoonstellingen. Met recht kan Den Haag een stad vol kunst en cultuur genoemd worden. Zo heeft het Mauritshuis een uitgebreide collectie van grote meesters, met als 'pareltje' het Meisje met de Parel van de schilder Vermeer. Het Gemeentemuseum heeft een vaste collectie met veel schilderijen van Piet Mondriaan en het enige 19e eeuwse panoramaschilderij van Nederland is te bewonderen in Panorama Mesdag. Geen zin in cultuur, maar wel zin om te shoppen? Geen probleem. Bekende winkelstraten zijn de Grote Marktstraat, de Spuistraat, de Haagse Passage, de Hoogstraat, het Noordeinde en natuurlijk de Lange Poten. Na een heerlijke dag kunt u genieten van een kopje koffie in één van de vele Haagse cafe’s of lekker uit eten in een van

Den Haag – stad aan zee

Den Haag is de internationale stad van vrede en recht maar ook van talrijke chique winkels, Koninklijke paleizen, historische gebouwen en de thuishaven voor de meesterwerken van Nederlandse schilders zoals het meisje met de parel van Vermeer. Ontdek Den Haag als koninklijke stad, ga winkelen in de oudste winkelcentrum van Nederland of bezoek het museum met de parels.

Parkeren Hotel Plato

Parkeren

Indien u met de auto komt, dan kunt u tegen betaling (€ 17,50 tot 11:00 de volgende dag) gebruik maken van een van onze hotel parking. De auto wat langer laten staan mag ook, de kosten hiervoor zijn € 2,00 per uur. Vanwege het beperkte aantal plaatsen raden wij u aan om een parkeerplaats te reserveren. Gratis! Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren in de buurt van het hotel. Reserveren is niet noodzakelijk.