Appartementen

De twee ruime en comfortabele meer kamer appartementen gelegen naast Hotel Plato hebben een grootte van ruim vijftig tot maar liefst 120 vierkantenmeter. Beide appartementen bieden een prachtig uitzicht op een privé tuin en beschikken over een aparte slaap- en woonkamer. De volledig rookvrije sfeervolle ingerichte appartementen zijn uiteraard voorzien van alle gemakken. Zo beschikken de appartementen over een ruime werkplek met goede verlichting en extra faciliteiten zoals een telefoon met direct telefoonnummer & voicemail. Als extra service biedt het hotel gasten gratis high speed WiFi op deze appartementen aan. De keukens zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken zoals een, vierpits gasstel met oven, een magnetron, koelkast en afwasmachine. Onze appartementen zijn uitermate geschikt voor mensen die tijdelijk op zoek zijn naar woonruimte voor enkele weken of een aantal maanden. Ze zijn daarom ook bij uitstek geschikt voor expats die niet gebonden willen zijn aan een contract. Verder beschikken de appartementen over een eigen deurbel en brievenbus.

APPARTEMENT PA

Appartement PA bevindt zich in het souterrain aan de achterzijde van de Nieuwe Parklaan 123. Het appartement beschikt over een speelse privé patio waar men heerlijk met zijn tweeën van de mooie achtertuin kan genieten. Het appartement is 50m2 groot en beschikt over een aparte woon- en slaapkamer, een volledig ingerichte keuken, een badkamer en een apart toilet.
Apartment PA
Gebruik de kortingscode 7S214NWWBT voor 4% korting over het totaal geboekte bedrag.
Apartment PA 123

APPARTEMENT PA123

Het appartement is bijzonder ruim opgezet en biedt ruimte aan een maximum van 06 personen. De grote raampartij geeft een schitterende lichtinval en maakt dit fraai vormgegeven appartement een uiterst plezierige plek om in te verblijven. Het appartement is maar liefst 120m2 groot en beschikt over een schitterende en-suite voor en achterkamer.